Delta Tours Tulcea - Ofertele noastre pentru Excursii de o zi in Delta Dunarii cu ambarcatiuni rapide

TRASEUL NR. 3 - SULINA

(Traseul complet: Tulcea - Mila 23 - Sat Letea - Sulina - Tulcea | 8 - 9 ORE)

Viziteaza Delta Dunarii alaturi de noi!

Traseul Numarul 3

Delta Tours Tulcea | Excursii De o Zi Delta Dunarii
TRASEUL NR. 3 SULINA

Veste salvare

Prelata protectie contra ploii sau a soarelui

Colac salvare

PROGRAM EXCURSIE

Ora 08.45 – Prezenta la punctul de îmbarcare – Ponton Delta Tours – Zona Hotel Delta.

Ora 09:00 – Plecarea din Tulcea cu barca cu motor in excursie

Ora 18 – 19 – Întoarcerea la ponton / punctul de îmbarcare din Tulcea

 

Imbarcarea

Plecarea in excursia Tulcea – Mila 23 – Sat Letea – Sulina – Tulcea – se face de la Ponton Delta Tours – Incinta Tulco la ora 9.00.

Pentru finalizarea platilor (daca acest lucru nu intamplat) si informarea depre barca cu motor cu care veti va veti deplasa in excursia – Colonia de pasari. Sunteti asteptati la ponton la ora 08.30 – 08.45

Tarife PENTRU copii

Copii cu varsa intre 0 – 6 ani gratuit

Copii cu varsta intre 6 – 12 ani 1/2 din valoarea biletului

Copii cu varsta > 12 ani bilet intreg

Traseul - Sulina

Delta Tours Tulcea | Excursii De o Zi Delta Dunarii
DESCRIERE TRASEU NR. 3

Traseul 3 sau traseul “suprem”. Este destinat tuturor iubitorilor de natura care vor sa descopere in decursul unei zile întregi printr-o excursie, secretele Deltei Dunarii precum si majoritatea punctelor de interes: Mila 23, satul Letea si batranul port la mare Sulina.
Plecarea se face de la debarcaderul Delta Tours si dupa cum v-am obișnuit intram pe Canalul 36, poarta de acces acestui taram de basm. Facem dreapta pe Garla Sireasa, salutam peretii de vita de vie salbatica si facem cunostinta cu flora si fauna Deltei Dunarii.
Continuam pe Garla Sontea si dam de lacul “Nebunul”, zona strict protejata unde accesul este interzis. Dar nu este nimic, pentru ca la doi pasi ne asteapta lacul Fortuna si portile ni se redeschid in acest mic colt de rai unde putem sa facem cunostinta cu cormoranii, lisitele, starcii precum si cu vestitii pelicani. Urmeaza lacurile Vacaru si Ligheanca sa ne surprinda cu covoarele de nuferi albi si galbeni si in sfarsit pauza: oprim la debarcader la Mila 23, unde puteti servi o cafea, o bere sau va puteti dezmorți picioarele vizitand muzeul satului care afiseaza cu mandrie numele campionilor sai la caiac sau canotca.

Ne continuam excursia in Delta Dunarii pe canalul Eracle si traversam lacurile Matița si Merhei, zone renumite pentru abundenta nuferilor si a faunei bogate. Datorita faptului ca in apropiere se afla zona Rosca – Buhaiova (una dintre cele mai mari rezervatii de pelicani, zona strict interzisa) este foarte posibil sa gasim stoluri mari de pelicani pe unul dintre cele doua lacuri.
Intram pe canalul Sidor, iar de aici peisajul se schimba, canalul șerpuind printre dunele de nisip.
Satul Letea ne primeste calduros gata sa isi deschida secretele sale. Aici putem opta pentru o excursie alaturi de localnici, pornind in cautarea cailor sălbatici printre dunele de nisip, cu masina sau traditional cu caruta trasa de cai.

Urmeaza deliciul asteptat de toti: savurosul bors de peste lipovenesc, urmat de pestele prajit insotit de mamaliguta si mujdei de usturoi.
SFAT: Pastrati ceva loc si pentru delicioasele gogosi de casa facute de mana gazdelor. Pentru “mofturosii” care nu mananca peste, gasim pui cu cartofi prajiti si salata.

Cu burtile pline, lasam in spate “Letea” si mergem pe canalul cu nuferi, iar daca conditiile meteo ne permit, traversam golful Musura pana la insula “K” situata in Marea Neagra, vizitam epava “Turgut” si intram prin gura de varsare in Dunare pana dam de cel mai estic oras al tarii: marele port Sulina.
Timp de o ora – o ora si jumatate se poate vizita orasul, se poate face baie in mare, sta la plaja, ori va puteti relaxa la o terasa cu o bautura racoritoare in mana.
Gata, ziua a trecut. Finalizam aceasta excursie epica in Delta Dunarii întorcând-ne pe canalul Sulina, trecand pe langa satele Crisan, Gorgova, Maliuc si Partizani.
Cu Delta Tours, distracția, voia buna si relaxarea este garantata!

Foto - Excursia Nr.3 Tulcea - Mila 23 - Sat Letea - Sulina - Tulcea >>

Rezervare excursie:

Formular rezervare excursie in Delta Dunarii

Prin completarea acestui formular, sunt de acord ca numele meu si numarul de telefon furnizate de mine sa fie folosite pentru a primi date si informatii din partea DeltaTours.ro

Completati formularul de alaturi in 3 pasi si noi va vom contacta in cel mai scurt timp posibil!
Sau ne puteti contacta direct telefonic la: 0724 283 284
Suna acum!